SSL instellen op mijn WordPress -site

Het hebben van een Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat op je WordPress -website zorgt ervoor dat de gegevens die tussen de website en de gebruiker worden verzonden, versleuteld zijn en niet kunnen worden onderschept door kwaadwillende hackers. Dit biedt een veilige omgeving voor online transacties en bouwt vertrouwen op bij bezoekers omdat ze weten dat hun persoonlijke gegevens, inloggegevens en betalingsgegevens veilig zijn. Er zijn verschillende stappen om een SSL -certificaat aan een WordPress -site toe te voegen.

Opmerking: we bieden een beheerde SSL -service waarbij we het SSL -certificaat voor je installeren en beheren, als je liever tijd aan andere dingen besteedt.

Vraag een SSL -certificaat aan

Als eerste stap moet je een SSL -certificaat aanvragen op basis van het hostingpakket dat je hebt en het certificaattype dat je nodig hebt.

Controleer het SSL -certificaat

Nu je het certificaat hebt aangevraagd, is het tijd om te verifiëren dat je eigenaar bent van het domein waarop je het SSL -certificaat wilt instellen.

Download het SSL -certificaat

De volgende stap is het downloaden van de SSL -certificaatbestanden .

Installeer een SSL -certificaat

Volg op basis van je hostingabonnement de stappen uit een van de onderstaande artikelen om het gedownloade SSL -certificaat te installeren.

Leid je WordPress -site om naar HTTPS

Nadat je alle stappen hebt gevolgd, moet je verkeer naar je site omleiden naar HTTPS om je bezoekers een veilige ervaring te bieden.

Controleer je SSL -installatie

Controleer ten slotte je SSL -installatie om er zeker van te zijn dat het SSL -certificaat correct is ingesteld.

Meer info