Help

Beheerde WordPress Help

SSH inschakelen

Je kunt SSH inschakelen in je beheerde WordPress-account. SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hostingaccount voor het uploaden van bestanden, verplaatsen van bestanden en uitvoeren van opdrachten met de Linux-opdrachtregel.

Opmerking: SSH-toegang is alleen beschikbaar voor Deluxe-, Ultimate-, Developer- en Pro-abonnementen voor beheerde WordPress. SSH-toegang is niet beschikbaar voor beheerde WordPress Basic-abonnementen.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op de pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Klik in de lijst WordPress-websites op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
  4. Voor Deluxe-, Ultimate- of Developer -abonnementen: Klik in het gedeelte Instellingen op de SSH -schakelaar zodat er Ingeschakeld staat . Je bent klaar!

    Voor Pro-abonnementen (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada) klik je in het gedeelte Instellingen, naast SFTP/SSH-toegang op Beheren en ga je door met de volgende stap.

  5. Klik op de schakelaar SFTP/SSH-toegang om deze op Aan te zetten.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in en klik vervolgens op Instelling voltooien . Als we klaar zijn, noteer je je hostnaam , gebruikersnaam en wachtwoord . Je gebruikt deze gegevens om je aan te melden bij andere toepassingen (zoals FileZilla of phpMyAdmin) voor andere taken.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.