SSH inschakelen

SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hostingaccount voor het uploaden van bestanden, verplaatsen van bestanden en uitvoeren van opdrachten. Klanten die betaalde gedeelde hostingaccounts van Linux gebruiken, kunnen dit inschakelen.

Wanneer je SSH inschakelt, wordt dit ingeschakeld voor de primaire FTP-gebruiker die is gekoppeld aan de account.

SSH inschakelen op je gedeelde hostingaccount van Linux

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik op SSH-toegang.
  4. Klik op Inschakelen.

Je kunt je nu aanmelden bij cPanel met de aanmeldingsgegevens van de primaire FTP-gebruiker (meer informatie).

Zie Verbinding maken met je server of gedeelde hostingaccount via SSH voor meer informatie.