E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Spamfilters voor e -mailinboxen vermijden

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

GoDaddy Email Marketing neemt alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat je e -mail doordringt tot de inbox van je lezers. Het enige dat je echter zelf bepaalt, is je content!

We hebben geen uitgebreide lijst met alle woorden en woordgroepen die je moet vermijden, omdat spamfilters tegenwoordig erg geavanceerd zijn! Veel filters zijn bijvoorbeeld aangepast aan de gewoonten van elke specifieke gebruiker, in plaats van algemene regels te volgen over wat wel en niet spam is. Er wordt steeds meer rekening gehouden met de context van je woorden en zinnen, dus het vermijden van schijnbare spam is eigenlijk de beste keuze.

Om filters te vermijden, moet je nadenken over hoe je inhoud als geheel wordt gepresenteerd, in plaats van specifieke trefwoorden te vermijden. De beste tips zijn niet zwart -wit. We weten dat dit op korte termijn minder bevredigend is, maar ons advies hieronder is effectiever om je naar het Postvak IN te brengen - nu en op de lange termijn.

Om spamfilters te vermijden, moet je je e -mailinhoud bekijken en deze vragen stellen:

 1. Zullen e -mailfilters en abonnees mij onmiddellijk herkennen?

  Als het antwoord allesbehalve een solide ja is! , moet je dit onmiddellijk aanpakken. Domeinnamen, van adressen en sjablonen, of stijlen moeten heel duidelijk blijven van e -mail tot e -mail. En ze moeten overeenkomen met je site en andere communicaties, ook waar deze mensen zich hebben aangemeld voor je lijst. Dit helpt zowel filters als mensen om vast te stellen wie je bent. Je branding creëert een trackrecord van vertrouwen. Als mensen in het verleden ontvankelijk waren voor je e -mails, krijg je met een consistente branding betere filterresultaten.
 2. Heb ik een geweldige eerste indruk gemaakt?

  Als je nog geen e-mails naar je lijst hebt gestuurd, of als de e-mails die je hebt verzonden niet goed zijn ontvangen, stuur dan alleen naar je meest recente en betrokken abonnees. Wees extra voorzichtig om ervoor te zorgen dat je abonnees enthousiast zullen zijn over het lezen van of interactie met de inhoud.
 3. Is mijn e -mail gericht op het charmeren van mijn abonnees, in plaats van ze te "knallen"?

  Herinner lezers aan je bestaande relatie en bouw vervolgens voort op dat rapport. Schrijf e -mails in een gespreksstijl, vergelijkbaar met hoe je een vriend of collega zou aanspreken. Hard-sell-tactieken zijn vervelend voor mensen en roepen zowel bij filters als bij mensen klachten en argwaan op. Dat gezegd hebbende, ga niet uit de weg om te verbergen dat je een bulk -e -mail verzendt. Spamfilters kunnen sowieso zien of je hetzelfde e -mailbericht naar veel mensen verzendt. En mensen vinden het niet erg om een bulkmail te ontvangen, als ze zich daarvoor hebben aangemeld - het is de toon en de inhoud die ze belangrijk vinden.

  Hier zijn een paar inhoudstips om in gedachten te houden:

  Opmerking: de titel van het onderwerp is bijzonder gevoelig voor deze suggesties.

  • Over het algemeen is het een goed idee om zinnen te vermijden, zoals: Gratis, Direct, Verdubbel je geld, Seks, XXX, Overwinnen, Contant geld, Bonus, Lidmaatschap, Gratis aanbieding, Nu bellen, Tarieven, $$$ 's, Succes, enz. .
  • Overmatig gebruik van CAPS LOCK kan ook problemen veroorzaken. NIEMAND WILT ER GRAAGD WORDEN!
  • Gebruik zo min mogelijk interpunctie. !!! 's en ???' s kunnen lastig zijn. Houd je campagne gemoedelijk, in plaats van de moeilijk te verkopen EXTRA !!!! KOOP NU !!! stijl.
  • Vooral de prijsbepaling en de borden met $$$ zijn belangrijk. Het opnemen van de prijzen in je campagne kan een spamfilter activeren. Een effectieve manier om dit te omzeilen en meer webverkeer te genereren, is door de speciale aanbieding te beschrijven en naar je website te linken. Een afbeelding met de prijsstelling is ook effectief.
  • Onderwerpregels zijn erg belangrijk. Als je echt nadenkt over je onderwerptitels, kun je niet alleen spamfilters vermijden, maar worden je weergavepercentages waarschijnlijk ook verbeterd!
 4. Ben ik te sturen naar contacten die niet alleen aangemeld voor mijn e-mail, maar wil dit specifieke inhoud?

  Er kan slechts één vastberaden en ongelukkig persoon voor zorgen dat filterproblemen ontstaan. Dus als je niet zeker weet of een bepaalde lijst een e -mail wil, is het waarschijnlijk beter om ze helemaal weg te laten.
 5. Lijkt het erop dat ik iets verberg?

  E-mails met alleen afbeeldingen worden vaak gefilterd op spam. Als je een e -mail verzendt die alleen uit afbeeldingen bestaat, denken spamfilters dat je iets voor hen probeert te verbergen. Ze kunnen de inhoud van afbeeldingen niet scannen, dus ze hebben geen idee waar je e -mail over gaat. Zorg ervoor dat je ook duidelijk bent over de bedoeling van het bericht met tekstinhoud! Met tekstinhoud naast afbeeldingsinhoud kunnen filters uw identiteit en uw intentie gemakkelijker begrijpen.

  Link-verkorters worden zwaar misbruikt in e-mails om malware en andere niet zo geweldige dingen te verbergen, dus gebruik deze ook niet.

Wat moet ik doen als ik problemen heb en al het bovenstaande al doe?

Probeer een andere onderwerpregel of verwijder de links naar websites (waar je geen volledige controle over hebt) in de e -mail en verstuur een test. We raden aan dat je een testlijst maakt en deze naar een aantal verschillende e -mailaccounts verzendt voordat je deze naar je volledige lijst verzendt.

Verwante onderwerpen:

Bounces, kun je deze uitleggen?
Ik heb hulp nodig bij het beheren van lijsten