Siteprofiel wijzigen

Het profiel van je website gebruikt standaard, automatisch het e-mailadres van het account met de sitenaam en het fysieke adres die je hebt ingevoerd op het moment dat je je website voor het eerst hebt ingesteld. Indien nodig kun je deze informatie wijzigen.

1. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  2. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  3. Klik op Siteprofiel.
  4. Wijzig je profielinstelling. Als je je Sitenaam wijzigt, wordt het huidige adres van je website automatisch aangepast. (Zie Mijn website aan een ander domein koppelen.)
    Siteprofiel bewerken
  5. Klik op de pijl naar links als je klaar bent, totdat je terug bent bij het hoofdvenster.
  6. Klik op het hoofdscherm rechts en klik daarna op Klaar (mobiele telefoon) of op Voorbeeld (desktop of tablet).
  7. Tenslotte klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).