Sitekleuren kiezen

Je kunt de hoofdkleur van je website eenvoudig aanpassen door te kiezen uit 30 opties. Of je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde kleur-lettertypethema‘s en deze keuze vervolgens verder aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Zodra je klikt op Bewerken zal je huidige kleur-lettertypecombinatie verschijnen in het hoofdscherm
    je huidige kleur-lettertypecombinatie
  3. Klik op Thema.
    Klik op de knop Thema
  4. In het deelvenster Thema kun je:
    deelvenster thema
    • Klik eens door de vooraf ingestelde kleur-lettertypecombinaties heen. Met iedere klik verander je je bestaande combinatie volledig.
      klik door stijlcombinaties
      de websitestijl verandert onmiddellijk
    • Of klik op Kleuren. De huidige kleur van je website is gemarkeerd in het raster. Klik op een andere kleur om dit te veranderen.
      klik op een ander vierkant om de kleur te veranderen

Als je op Lettertype en kleuren opnieuw instellen klikt, worden beide ingesteld op de originele combinatie van het vooraf ingestelde thema, niet op wat je gebruikte voordat je door de voorinstellingen klikte.

5. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven.
  6. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).