Webbouwer Help

Sitekleuren kiezen

Je kunt de hoofdkleur van je website eenvoudig aanpassen door te kiezen uit 30 opties. Of je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde kleur-lettertypethema‘s en deze keuze vervolgens verder aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken en je huidige kleur-lettertypecombinatie wordt in het hoofdscherm weergegeven.
    je huidige kleur-lettertypecombinatie
  3. Klik op Thema.
    Klik op de knop Thema
  4. In het deelvenster Thema kun je:
    deelvenster thema
    • Klik eens door de vooraf ingestelde kleur-lettertypecombinaties heen. Met iedere klik verander je je bestaande combinatie volledig.
      door stijlcombinaties klikken
      de websitestijl verandert onmiddellijk
    • Of klik op Kleuren. De huidige kleur van je website is gemarkeerd in het raster. Klik op een andere kleur om dit te veranderen.
      klik op een ander vierkant om de kleur te veranderen

Opmerking: Als je op Lettertype en kleuren opnieuw instellen klikt, worden beide ingesteld op de originele combinatie van het vooraf ingestelde thema, niet op wat je gebruikte voordat je door de voorinstellingen klikte.

5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  6. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).