Site-instellingen wijzigen

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik rechtsboven in het scherm op het pictogram met de drie balken (Instellingen beheren) en selecteer Site-instellingen in het vervolgkeuzemenu.
    Selecteer het pictogram met drie strepen (Instellingen beheren) om de instellingen van je site te beheren.
  4. Klik op het tabblad van het gebied dat je wilt bewerken:
    • Site-info - Je kunt de naam van je site of bedrijf bijwerken, je e-mailadres bijwerken, een bedrijfscategorie selecteren die je bedrijf het beste beschrijft, je adres en telefoonnummer bewerken (en aangeven of deze wel of niet op je webpagina en mobiele site moeten worden weergegeven) en een koppeling maken met je Twitter®- en Facebook®-accounts.

Hiermee wordt je informatie op je gehele site gewijzigd.

• Sitefuncties - Je kunt de zijbalk voor het delen van sociale media in- of uitschakelen, het automatisch publiceren van je mobiele site inschakelen of uitschakelen, of een faviconafbeelding toevoegen die bij je bezoekers op het tabblad van hun browser wordt weergegeven.

Mobiele functies en faviconfuncties zijn alleen beschikbaar bij een Zakelijk- en Zakelijk Plus-abonnement.

• Zoekmachines - Je kunt een titel en een beschrijving toevoegen voor elk van je websitepagina's. Deze informatie helpt met je zichtbaarheid bij zoekmachines.
    • Back-up/herstellen - Je kunt een back-up van je huidige website maken of een eerder opgeslagen versie van je website terugzetten. Je kunt maximaal vijf back-ups van je website bewaren.
    • Sitebrede code - Je kunt code toevoegen, zoals HTML-metatags of JavaScript, tussen je HEAD-tags of voor de /BODY-tag. Hierdoor kunnen zoekmachines je website vinden.
  5. Klik als je klaar bent op OK om de wijzigingen op te slaan en het venster Site-instellingen te sluiten.

Om de wijzigingen online te zien, moet je de website publiceren.