Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Site Backup database back -upconfiguratie

U moet uw server handmatig configureren om Site Backup verbinding te laten maken met uw databaseserver. Als je dit niet configureert, kan Site Backup geen verbinding maken met databases op je server of er een back -up van maken.

Bewerk my.cnf

1. Verbinding maken met mijn server met SSH (Secure Shell)
  2. Open het bestand /etc/my.cnf
  3. Zoek de regel die begint:
    bind-address =
  4. Geef commentaar op deze regel door er een hekje (#) voor te plaatsen.
  5. Start MySQL opnieuw door de volgende opdracht uit te voeren, afhankelijk van je besturingssysteem:

Besturingssysteem Opdracht om MySQL opnieuw te starten
    Ubuntu/Debian
    sudo herstart mysql
    CentOS/Fedora
    service mysqld opnieuw opstarten
    Arch
    /etc/rc.d/mysqld opnieuw opstarten

Configureer je controlepaneel

Als je een beheerde of volledig beheerde server met cPanel of Plesk hebt, moet je de volgende IP -adressen toegang geven tot de databases van je servers:

• 52.8.12.161
  • 52.8.234.204
  • 52.8.41.70
  • 52.8.48.18
  • 52.17.127.239
  • 52.17.39.62
  • 54.169.144.94
  • 52.74.54.75

cPanel/WHM

1. Meld je aan bij WHM.
  2. Klik links in de sectie SQL -services op Aanvullende MySQL -toegangshosts .
  3. Voer de bovenstaande IP -adressen in en klik op Opslaan .

Opmerking: Als je Site Backup wilt gebruiken met meerdere cPanel -sites, kun je deze wijziging in WHM aanbrengen.

Plesk

Opmerking: bij deze stappen wordt ervan uitgegaan dat je een databasegebruiker hebt gemaakt die externe verbindingen van elke host of van de hierboven vermelde IP -adressen accepteert.

1. Meld je aan bij Plesk.
  2. Klik op het tabblad Server.
  3. Klik in het gedeelte Beveiliging op Firewall .
  4. Klik op het tabblad Firewallregels.
  5. Klik op Client MySQL -server .
  6. Selecteer Schakel de regel in .
  7. Gebruik in het gedeelte Externe adressen het veld Een IP -adres of een netwerk toevoegen om de bovenstaande IP -adressen toe te voegen.
  8. Klik op OK.
  9. Klik op MS SQL via TCP -protocol en herhaal de bovenstaande stappen om de IP -adressen toe te voegen aan de firewallregel.