SignTool: Onderteken Windows -code met een certificaat voor het ondertekenen van code

Nadat je je PFX -bestand hebt gemaakt, kun je je code ondertekenen met Microsoft SignTool.

Onze certificaten voor het ondertekenen van programmacode werken met de volgende typen Windows-bestanden:

• EXE
  • Dll
  • OCX
  • CAB

Opmerking: Voor CAB -bestanden moet ruimte worden toegewezen voor de digitale handtekening door de volgende invoer toe te voegen aan je DDF -bestand voordat je het cab -bestand maakt: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Gebruik SignTool om je code te ondertekenen

1. Installeer SignTool met behulp van de informatie van Microsoft. Dit omvat het downloaden en installeren van Microsoft Windows Software Development Kit (SDK).
  2. Start cmd .
  3. Onderteken je bestand:
    SignTool -teken /f pad naar je PFX -bestand /p je PFX -bestandswachtwoord /tr http://tsa.starfieldtech.com /td SHA256 -pad naar de code die je wilt ondertekenen

Opmerking: je moet de http://tsa.starfieldtech.com tijdstempelautoriteit gebruiken.

Volgende stap

• Begin met het distribueren van je zojuist ondertekende bestand naar je gebruikers