Stel een blokkeerlijst voor opmerkingen in WordPress in

Je kunt een blokkeerlijst voor opmerkingen instellen in WordPress, die automatisch alle opmerkingen verwijdert die trefwoorden, namen, URL's, e -mailadressen of IP -adressen bevatten die je opgeeft. Dit is een effectieve manier om reactiespam te voorkomen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Instellingen > Discussie
  3. Scrol omlaag naar de sectie Blokkeerlijst voor opmerkingen.
  4. Voer een van de volgende items in het vak in, één item per regel:
    • Trefwoorden of woordgroepen
    • Domeinen of URL's
    • Namen
    • E -mailadressen
    • IP -adressen
  5. Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan .