E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Instellen van een Automatische beantwoorder

Een automatische beantwoorder is geweldig voor het automatisch verzenden van een campagne naar abonnees die aan een specifieke lijst zijn toegevoegd. Automatische beantwoorders kunnen op elk moment worden beheerd.

Automatische beantwoorders inschakelen

Volg deze instructies om de sectie Automatische beantwoorders in te schakelen:

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Email Marketing en selecteer Beheren naast je abonnement.
  3. Klik op het menu Add-ons bovenaan je pagina en selecteer Meer toevoegen .
  4. Klik in het gedeelte Automatische beantwoorders op de schakelknop om deze in te schakelen.

Opmerking: Nadat het is ingeschakeld, kun je het gedeelte Automatische beantwoorder openen door Automatische beantwoorder te kiezen in je menu Add-ons.

Een automatische beantwoorder maken

Volg de volgende instructies om een automatische beantwoorder aan te maken:

1. Bij het gebruik van Email Marketing, klik Add-ons en vervolgens Autoresponders.
  2. Klik op de knop Nieuwe autoresponder.
    Nieuwe autoresponderknop
  3. Vul in de prompt Een nieuwe autoresponder maken de gevraagde informatie in.
    Maak een nieuwe autoresponder
  4. Klik op Mijn automatische beantwoorder maken! knop om te voltooien.