Linux Hosting (cPanel) Help

WordPress voor de eerste keer instellen

Als je voor de eerste keer met je cPanel-hostingabonnement aanmeldt bij WordPress, krijg je de volgende opties te zien:

WordPress wizard Snel aan de slag
  • Klik op Wizard starten om onze wizard Snel aan de slag te gebruiken om je website te bouwen. We stellen een paar vragen, verzamelen wat informatie over jou en je bedrijf, en installeren een paar plug-ins waaronder Page Builder. En je zult kunnen kiezen uit 10 professioneel ontworpen WordPress thema's. Daarna kun je meteen je website gaan bewerken via het WordPress-dashboard.
  • Of klik op Nee, bedankt om de WordPress-website zelf te configureren zonder de wizard Snel aan de slag te gebruiken en zonder automatisch extra plug-ins zoals Page Builder te ontvangen. Na een bevestigingsbericht ga je naar het WordPress-dashboard voor de website.