Stel de Skykick Outlook Assistant in

Als je je e -mail migreert naar Microsoft 365 en Outlook voor Windows gebruikt, installeer dan de Skykick Outlook Assistant. Het stelt Outlook automatisch in, maakt een nieuw e -mailprofiel en verplaatst je lokale gegevens. Als je migreert vanaf een POP -e -mailservice, is de Skykick Outlook Assistant vereist.

Verplicht: Houd er rekening mee dat de Skykick Outlook Assistant niet beschikbaar is voor Linux, Outlook for Mac -gebruikers of iemand die Outlook 2013 of ouder gebruikt. We kunnen nog steeds je e -mail migreren, maar kunnen je lokale gegevens (zoals contactpersonen, agenda's, taken, handtekeningen en cache voor automatisch aanvullen) niet verplaatsen. Neem contact op met een migratiespecialist als je dat nog niet hebt gedaan.
  1. Start je migratie als je dat nog niet hebt gedaan. We sturen je een e -mail met het verzoek om toestemming voor toegang tot je account, zodat we de migratie kunnen voltooien.
  2. Selecteer in je bevestigingsmail Starten . Je kunt de applicatie ook rechtstreeks openen via deze link . De Skykick Outlook Assistant wordt geopend.
  3. Selecteer Downloaden voor Windows -pc .
  4. Installeer de Skykick Outlook Assistant en open vervolgens de toepassing.
  5. Voer je e -mailadres in en selecteer Verzenden . (Als je meerdere e -mailadressen of domeinen migreert, voer je je primaire e -mailadres in. Andere e -mailadressen kunnen daarna worden toegevoegd aan Outlook voor Windows.)
  6. Volg de rest van de instructies op het scherm.
  7. Als je klaar bent, wordt de Skykick Outlook Assistant op de achtergrond uitgevoerd totdat de migratie is voltooid. Je kunt je e -mail op de gebruikelijke manier blijven gebruiken terwijl het programma wordt uitgevoerd.

Na je migratie ontvang je een bevestigingsmail met instructies voor de volgende stappen.