Stel mijn Workspace Email -domein in met Microsoft 365

Wanneer je Microsoft 365 van GoDaddy instelt op een domein dat al gebruikmaakt van Workspace Email, moet je je account omzetten van Workspace Email naar Microsoft 365.

Heb je geen Microsoft 365? Vergelijk pakketten hier .

Maak je e -mailaccount

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer uw domein en doorgaan.
  4. Als er al een e -mailaccount voor dit domein bestaat, ontvang je een bestaande e -mailmelding. Selecteer Doorgaan om een nieuwe Microsoft 365 -e -mail te maken en van account te wisselen.
  5. Vul het formulier Nieuw e -mailaccount maken in.

Opmerking: om contactpersonen en bestanden te delen met een ander domein, moeten beide domeinen beschikken over een Microsoft 365 -account.

6. Selecteer Maken .
  7. Je krijgt een bericht dat je wachtwoord wordt bijgewerkt. Selecteer Doorgaan . Het instellen van je account duurt een paar minuten.

Schakel over naar de e -mailservice van je domein

Vervolgens moet je je account activeren en overschakelen naar Microsoft 365.

1. Zoek een e -mail van GoDaddy waarin je wordt uitgenodigd om je Microsoft 365 -account te activeren . Selecteer Aan de slag .
  2. In de E & Office Dashboard , zie je een banner die dat je nieuwe e nog geen e -mail kan ontvangen. Selecteer Laten we dit oplossen .
  3. Selecteer op de pagina Klaar om te schakelen de optie Ja, nu omschakelen om te bevestigen.
  4. Opmerking: het kan tot 48 uur duren voordat je e -mail is overgeschakeld. Je blijft e -mail ontvangen op je Workspace -account totdat de overstap is voltooid.