Mijn domeinnaam instellen

Het instellen van je domeinnaam is de eerste stap bij het verzorgen van een uitmuntende online aanwezigheid. Dit is je merk en hoe mensen dit online aantreffen. Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is als je je domein nog niet hebt geactiveerd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Klik op je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Klik op Mijn domein gebruiken. Wordt de knop niet weergegeven? Dit betekent dat je domein al is geactiveerd. Je kunt echter nog steeds een website instellen of een e-mailadres.
  4. Kies de optie die het beste bij je past voor je website. Jouw opties wijken mogelijk af, afhankelijk van je accountinstellingen.