Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel bestands- of mapmachtigingen in op mijn Linux -hostingaccount

Gebruik cPanel Bestandsbeheer om verschillende machtigingen in te stellen voor elk bestand en elke map in je Linux -hostingaccount. Op deze manier kun je bepalen wie toegang heeft tot je bestanden en welke acties ze kunnen uitvoeren op bestanden in die mappen. Zie voor meer informatie.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linkerbovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Ga in cPanel -bestandsbeheer naar het bestand of de map waarvoor je de machtigingen wilt wijzigen en selecteer vervolgens Machtigingen .
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan en selecteer vervolgens Machtigingen wijzigen .