Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Websites + Marketing Help

Services voor Online afspraken toevoegen

Online afspraken zijn een perfecte manier om je klanten een afspraak bij jou en je personeel in te laten plannen op een tijdstip dat iedereen goed uitkomt. Plan deze in bij je bedrijf, op een locatie die door klant is bepaald, een online/virtuele ontmoetingsplek of op elke andere locatie die je maar wilt.

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Schuif omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
 3. Selecteer vanaf je Dashboard-weergave Afspraken en daarna Services in het menu. (Als je je Dashboard wilt openen vanuit de website-editor, selecteer je Dashboard in het menu Websitebouwer in de linkerbovenhoek.)
 4. Selecteer Service toevoegen.
 5. Kies één van de drie soorten afspraken:
  Drie soorten afspraken: Afspraken, Eenmalige evenement en Herhalend evenement
  • Afspraken opent algemene tijdvakken op basis van je agenda. Jij stelt de details in en klanten kiezen de tijd die hen het beste past.
  • Een eenmalig evenement stelt je in staat om een speciaal evenement in te plannen dat maar één keer plaatsvindt.
  • Herhalende evenementen opent een herhaaldelijk ingeplande tijd voor een cursus of evenement. Wanneer je een herhalend evenement aanmaakt, moeten je klanten zich nog steeds registreren voor elke, individuele afspraak in de reeks.
 6. Vul alle vereiste informatie die gemarkeerd is met een rood sterretje in (*). Dit is afhankelijk van welk soort afspraak je kiest. Denk eraan om een afbeelding toe te voegen--afspraken met afbeeldingen genereren grotere klantbetrokkenheid.
 7. Stel een prijs in en stel in hoe je wilt dat mensen betalen.
  • Gratis: Er wordt geen betaalveld weergegeven aangezien er niets hoeft te worden betaald.
  • Bedrag: Stel een prijs in voor je service of evenement. Vergeet niet een online betaalmethode in te stellen (beschikbaar in Australië, Canada, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten) als je een volledige betaling of aanbetaling instelt. De drie verschillende manieren waarop je een betaling kunt accepteren zijn:
   • Volledige betaling vereist: De persoon die zich registreert moet online het volledige bedrag betalen.
   • Aanbetaling vereist: De persoon die zich registreert kan een gedeelte vooraf betalen (ten minste $ 1 of in je eigen valuta) en de rest op een later moment.
   • In persoon: De persoon die zich registreert, betaalt niet online, wat hem of haar de mogelijkheid biedt om contant te betalen, per cheque te betalen of met bankkaart te betalen wanneer hij of zij je ziet.
  • Aangepast: Gebruik deze optie voor tekst in plaats van een nummer. Bijvoorbeeld "Bel voor een offerte," "Prijs varieert," of is vergelijkbaars.
 8. Selecteer vanaf de Servicelocatie waar je zou willen kennismaken.
  • Online/virtueel biedt je de mogelijkheid om een online ontmoetingsplek aan te geven en biedt je een klein tekstveld voor het verstrekken van een pincode of andere instructies. Maak hier verbinding met Zoom of via je dashboard in Betaling > Apps om voor elke boeking een unieke bijeenkomstlink te maken. Als je er zelf er eentje wilt invoeren, kun je je eigen bijeenkomstlink en instructies (ID van bijeenkomst, pincode, enz.) toevoegen, zoals voor Google Hangouts.
  • Bedrijfslocatie is de locatie waar je bedrijf is gevestigd. (Wil je deze wijzigen, ga dan naar je dashboard en selecteer Instellingen. Onder Afspraken selecteer je Bedrijf.)
  • Locatie van de klant laat de klant een locatie instellen na het maken van de afspraak. (Enkel beschikbaar onder Afspraken en niet bij Eenmalig evenement of Herhalende evenementen.)
  • Met Overig krijg je een vrij tekstveld te zien waarin je elk adres of elke locatie kunt invoeren
 9. Selecteer wanneer je klaar bent Opslaan. Je afspraken worden automatisch bijgewerkt op je website, dus je hoeft je site niet te publiceren.
 10. Opmerking: Zodra een afspraak is opgeslagen, wijzigen bewerkingen alleen toekomstige afspraken. Huidige en vorige afspraken worden niet gewijzigd. Ook de locatie kan niet worden gewijzigd, maar dit is wat je in plaats daarvan kunt doen.

Verwante stappen

Meer informatie