Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Serverbronnen voor Gen 3 -servers

Je server heeft een maximaal aantal bronnen dat hij kan gebruiken. Het aantal bronnen dat je server heeft, is gebaseerd op het pakket dat je hebt.

VPS -bronnen

Linux VPS

Brontype Betaalbaar Waarde Deluxe Ultiem
Geheugen (GB) 1 2 4 8
Schijfruimte (GB) 2 40 60 120 240

Windows VPS

Brontype Betaalbaar Waarde Deluxe Ultiem
Geheugen (GB) 2 3 4 8
Schijfruimte (GB) 2 40 90 120 240

Alle virtuele servers hebben 5000 SMTP -relays per dag.

Dedicated servers

Brontype Betaalbaar Waarde Deluxe Ultiem
Geheugen (GB) 4 8 16 32
Schijfruimte (TB) 2 1 1.5 2 2

Alle dedicated servers worden geleverd met:

• 3 Dedicated IP -adressen (alleen beheerd en volledig beheerd)
  • Onbeperkte bandbreedte 1
  • 4 CPU -kernen van 3,1 GHz
  • 5000 SMTP -relays per dag

1 We beperken de hoeveelheid opslagruimte en bandbreedte die je site kan gebruiken niet, zolang deze maar voldoet aan onze hostingovereenkomst. Als de bandbreedte of het opslaggebruik van je website een risico vormen voor de stabiliteit, prestaties of uptime van onze servers, stellen we je op de hoogte via e -mail en moet je mogelijk upgraden of beperken we de bronnen die je website gebruikt. Het is zeer zeldzaam dat een website in strijd is met onze gastovereenkomst en wordt meestal alleen gezien in sites die gebruik maken van hosting voor het delen of opslag bestand.

Waarschuwing: 2 De maximale schijfruimtestatistieken houden geen rekening met overheadsysteemsoftware, waaronder het virtualisatieplatform op de hostserver. Voor optimale prestaties en stabiliteit moet u te allen tijde 20% van uw maximale schijfruimte beschikbaar laten. Als je dit niet doet, kan dit ertoe leiden dat je server technische problemen ondervindt. Als je meer schijfruimte nodig hebt, kun je je server upgraden of een van onze experts een schijfruimteaudit laten uitvoeren.