Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Server- en poortinstellingen

Topresultaten voor IMAP , POP , SMTP , serveradressen en poortinstellingen .

Vind je inkomende IMAP- , POP- (POP3) en uitgaande SMTP -serveradressen, plus je poort- en SSL -poortnummers.

IMAP- , POP- , SMTP -server- en poortinstellingen voor Microsoft 365 .

IMAP- , POP- , SMTP -server en poortinstellingen voor Workspace E -mail .


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.