Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stuur een e -mailcampagne

Je kunt elke campagne die je in je account aanmaakt als e -mail verzenden. Je kunt het zo vaak verzenden als je wilt, en naar alle contactpersonen in je abonnees. Je kunt ook een bestaande campagne verzenden vanaf je mobiele apparaat.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
 2. Zoek je campagne op de pagina Campagnes en klik op de knop Verzenden onder de miniatuur.

  Opmerking: als je rechtstreeks vanuit de samensteller verzendt, klik je op de knop Doorgaan in de rechterbenedenhoek van de samenstellingspagina.

Het verzendingsproces bestaat bestaat uit twee stappen, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Je campagne wordt niet verzonden, totdat je alles bevestigt na de laatste stap.

Tabblad geadresseerden

 1. Er zijn twee methoden beschikbaar om mensen te selecteren aan wie je wilt verzenden:
  • Het veld Verzenden aan individuen: Als je alleen aan jezelf of aan een aantal personen die niet in een lijst zijn opgenomen, een test wilt verzenden typ je deze hier. Dit veld is optioneel.

   Opmerking: Iedereen die aan het veld Verzenden naar individuen wordt toegevoegd en die NIET al lid is van je abonnees, wordt toegevoegd aan je lijst Alle abonnees wanneer je verzendt.

  • Abonneelijsten: Klik op Opnemen naast een lijst waarnaar je je e -mail wilt verzenden. Klik op Uitsluiten naast een lijst waar je zeker van wilt zijn dat de e -mail niet wordt verzonden.

  Opmerking: je kunt je lijstselecties aan de rechterkant van de pagina bevestigen.

 2. Klik op Doorgaan.

Tabblad Details

 1. Bewerk de volgende optie op de gewenste wijze.
  Optie Gegevens
  Van naam Dit wordt standaard ingesteld op je accountnaam, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard de laatste naam weergegeven die je hebt gebruikt. Je kunt deze telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  Van e-mailadres Dit wordt standaard ingesteld op je accounte-mail, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard het laatste e-mailaccount weergegeven dat je hebt gebruikt. Je kunt dit telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  Onderwerp Standaard wordt de campagnetitel de eerste keer dat je een mailing verstuurt voor een campagne. Alle volgende verzendingen worden standaard op de onderwerpregel geplaatst die eerder is verzonden.
  Tweede verzending... Dit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt je e-mail over 72 uur automatisch opnieuw verzonden aan iedereen die het eerste bericht niet heeft geopend. Daarbij wordt de secundaire onderwerpregel gebruikt die je invoert.
  Verzend dit niet naar mensen die het al ontvangen hebben Dit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt dit e-mailbericht niet verzonden aan personen die deze campagne eerder hebben ontvangen. Lees meer informatie over deze optie.
  Linktracking inschakelen Zorg ervoor dat dit is ingeschakeld. Dit stelt GoDaddy Email Marketing in staat om aan jou te rapporteren wat er is gebeurt met je e-mailberichten. In de meeste gevallen is het verstandig dat dit is ingeschakeld omdat je anders geen statistieken ontvangt als koppelingtracering is uitgeschakeld. Lees hier meer informatie over mailingstatistieken.
  Ik wil dat mijn e-mail er op alle apparaten fantastisch uitziet Dit is optioneel Je e-mail wordt responsief als deze optie is ingeschakeld.
  Sociaal delen Selecteer de sociale platforms die wilt opnemen in de knoppen voor delen boven aan je e-mailbericht. Met deze knoppen kunnen je lezers tweets verzenden, je campagne vastzetten en +1 toekennen aan je campagne.
 2. Klik op de knop Verzenden als alles er goed uitziet. Maak je geen zorgen. Je campagne wordt nog niet verzonden. Je hebt dus nog de gelegenheid om alle gegevens te bevestigen.
 3. Dit is je laatste kans om alles nog eens te controleren Alle geadresseerden en mailinggegevens worden voor het gemak op één plek weergegeven. Klik op Het ziet er goed uit, Verzenden om je mailing te verzenden.

  Opmerking: Als je deze gegevens wilt wijzigen, klik je op de koppeling Annuleren in de linkerbenedenhoek.

Als dit de allereerste keer is dat je verzendt, moet je mogelijk onze snelle verificatiestap doorlopen. Als dat niet het geval is, is je e-mail is op weg.

Verzenden vanaf een mobiel apparaat

Je kunt een bestaande campagne opnieuw verzenden vanaf je mobiele apparaat.

 1. Zodra je bent aangemeld bij je Email Marketing -account, zoek je de campagne die je opnieuw wilt verzenden.
 2. Tik op Opnieuw verzenden om de campagne te openen.
  Tik op Opnieuw verzenden
 3. Voer het e -mailadres in waarnaar je de campagne opnieuw wilt verzenden.
  E -mailadres invoeren
 4. Tik op Verzenden om je campagne opnieuw te verzenden.
  Tik op verzenden

Volgende stap

Meer informatie