Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Send an email campaign

Je kunt elke campagne die je via je account maakt, verzenden als e-mail. Je kunt deze zo vaak verzenden als je wilt, en aan alle contactpersonen die in de lijst Abonnees zijn opgenomen.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
 2. Find your campaign in Campaigns, and click the Send button underneath the thumbnail.

  Als je rechtstreeks verzendt vanuit het samenstellingsprogramma, klik je op de knop Doorgaan die rechts onder in de hoek van de samenstellingspagina wordt weergegeven.

Het verzendingsproces bestaat bestaat uit twee stappen, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Je campagne wordt niet verzonden, totdat je alles bevestigt na de laatste stap.

Tabblad geadresseerden

 1. Er zijn twee methoden beschikbaar om mensen te selecteren aan wie je wilt verzenden:
  • Het veld Verzenden aan individuen: Als je alleen aan jezelf of aan een aantal personen die niet in een lijst zijn opgenomen, een test wilt verzenden typ je deze hier. Dit veld is optioneel.

   Iedereen die wordt toegevoegd aan het veld Verzenden aan individuen en die GEEN lid is van je abonnees, wordt toegevoegd aan de lijst Alle abonnees wanneer je verzendt.

  • Lijst met abonnees: Klik op Opnemen naast elke lijst waaraan je e-mail wilt verzenden. Klik op Uitsluiten naast elke lijst waaraan je geen e-mail wilt verzenden. Klik hier voor meer informatie over het uitsluiten van lijsten.

  Je kunt de geselecteerde lijsten bevestigen aan de rechterkant van de pagina.

 2. Klik op Doorgaan.

Tabblad Details

 1. Bewerk de volgende optie op de gewenste wijze.
  Optie Gegevens
  Van naam Dit wordt standaard ingesteld op je accountnaam, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard de laatste naam weergegeven die je hebt gebruikt. Je kunt deze telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  Van e-mailadres Dit wordt standaard ingesteld op je accounte-mail, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard het laatste e-mailaccount weergegeven dat je hebt gebruikt. Je kunt dit telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  Onderwerp Dit wordt standaard ingesteld op de campagnetitel, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard de onderwerpregel gebruikt van de vorige verzending.
  Tweede verzending... Dit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt je e-mail over 72 uur automatisch opnieuw verzonden aan iedereen die het eerste bericht niet heeft geopend. Daarbij wordt de secundaire onderwerpregel gebruikt die je invoert.
  Verzend dit niet naar mensen die het al ontvangen hebben Dit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt dit e-mailbericht niet verzonden aan personen die deze campagne eerder hebben ontvangen. Lees meer informatie over deze optie.
  Linktracking inschakelen Zorg ervoor dat dit is ingeschakeld. Dit stelt GoDaddy Email Marketing in staat om aan jou te rapporteren wat er is gebeurt met je e-mailberichten. In de meeste gevallen is het verstandig dat dit is ingeschakeld omdat je anders geen statistieken ontvangt als koppelingtracering is uitgeschakeld. Lees hier meer informatie over mailingstatistieken.
  Ik wil dat mijn e-mail er op alle apparaten fantastisch uitziet Dit is optioneel Je e-mail wordt responsief als deze optie is ingeschakeld.
  Sociaal delen Selecteer de sociale platforms die wilt opnemen in de knoppen voor delen boven aan je e-mailbericht. Met deze knoppen kunnen je lezers tweets verzenden, je campagne vastzetten en +1 toekennen aan je campagne.
 2. Klik op de knop Verzenden als alles er goed uitziet. Maak je geen zorgen. Je campagne wordt nog niet verzonden. Je hebt dus nog de gelegenheid om alle gegevens te bevestigen.
 3. Dit is je laatste kans om alles nog eens te controleren Alle geadresseerden en mailinggegevens worden voor het gemak op één plek weergegeven. Klik op Het ziet er goed uit, Verzenden om je mailing te verzenden.

  Als je wijzigingen wilt aanbrengen in deze gegevens, klik je op de koppeling Annuleren die links onder in de hoek wordt weergegeven.

Als dit de allereerste keer is dat je verzendt, moet je mogelijk onze snelle verificatiestap doorlopen. Als dat niet het geval is, is je e-mail is op weg.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.