Verkooplocaties

Stap 2 van de Set -up WooCommerce met behulp van de Onboarding Wizard -serie.

Opties die relevant zijn voor de verzendmethode voor de winkel tijdens de onboarding -wizard

Nu je wat basis winkeldetails hebt toegevoegd, gaan we door met het toevoegen van de verkooplocatie (s) voor je producten. Hier moet je het land (of de landen) toevoegen waarin je je producten wilt verkopen. Dit is een belangrijke stap omdat klanten die in een van de uitgesloten landen wonen geen bestelling kunnen plaatsen in je winkel .

Opmerking: Als je de onboarding-wizard afsluit voordat je deze voltooit (bijv. Browsertabblad of -venster gesloten, klik op de X -knop in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster, enz.), Kun je doorgaan waar je bent gestopt door te klikken op op de knop Onboarding hervatten bovenaan je pagina wanneer je er klaar voor bent.

In deze stap kun je alle landen (internationale klanten) of specifieke landen/regio's kiezen. Als je voor het laatste kiest, zorg er dan voor dat je opgeeft in welke landen/regio's je producten wilt verkopen. Voordat je verkooplocaties kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de verzendingsbehoeften en -kosten van internationale klanten.

Als je nog niet klaar bent om je verkooplocaties in te stellen, kun je deze stap overslaan en deze informatie later invullen door naar de pagina WooCommerce > Instellingen > Algemeen te gaan in het beheerdersdashboard van je site.

Als je klaar bent, kun je op de knop Doorgaan klikken om door te gaan of op de knop Terug om wijzigingen aan te brengen.