Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Selecteer vakjes op de zijbalk van de pagina Campagnes

Als je naar de miniaturen in de rechterzijbalk van de Campagins -pagina kijkt, zie je dat er selectievakjes naast elke pagina staan. De selectievakjes worden gebruikt om campagnes te selecteren die je in je werkruimte wilt weergeven. Je kunt er zo veel of zo weinig selecteren als je wilt! Je kunt zelfs campagnes uit verschillende groepen tegelijk selecteren.

Een andere manier om deze selectievakjes te gebruiken, is om degene te selecteren die je wilt vergelijken en vervolgens op de knop Vergelijken in de rechterbovenhoek te klikken om de statistieken van die campagnes te vergelijken.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.