GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Selecteer en pas een bestaande kleur toe binnen een GoDaddy Studio -ontwerp

Met de druppelaar kun je snel een kleur selecteren die al bestaat in een ander deel van je GoDaddy Studio -project en deze toepassen op je lettertypen, achtergrond, afbeeldingen of vormen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
  3. Tik op een afbeelding, vorm of tekst.
  4. Tik in het menu dat wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in het menu onder aan het scherm op Kleur .
  6. Tik in de kleurenriem op de druppelaar uiterst links.
    De mobiele kleurendruppelaar
  7. Sleep de selector over je canvas totdat je de kleur hebt gevonden die je wilt selecteren.
  8. Tik in de kleurenriem op hetPlus -pictogram om de kleur aan je palet toe te voegen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
  3. Selecteer een afbeelding, vorm of tekst.
  4. Selecteer Kleur in het menu aan de rechterkant van het scherm.
  5. Selecteer de druppelaar.
    De webkleurendruppelaar
  6. Beweeg je muis over je canvas totdat je de kleur hebt gevonden die je wilt selecteren en klik vervolgens met de linkermuisknop.
  7. Tik in het kleurenvenster op hetPlus -pictogram om de kleur aan je palet toe te voegen.