Selecteer de cookies die GoDaddy Pro kan gebruiken voor mijn account

Je kunt de cookies aanpassen die GoDaddy Pro moet gebruiken. Het blokkeren van sommige soorten cookies kan van invloed zijn op je ervaring op ons platform en de services die we kunnen bieden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Instellingen .
    Open instellingen
  4. Klik op Privacyinstellingen .
  5. Selecteer in het gedeelte Cookie -instellingen welke cookies moeten worden geblokkeerd.
    • Essentiële websitecookies zijn nodig om u essentiële services en functionaliteit te bieden, waaronder identiteitsverificatie, servicecontinuïteit en sitebeveiliging. Deze kunnen niet worden uitgeschakeld.
    • Marketingcookies zorgen ervoor dat je geen herhaalde reclameboodschappen krijgt, dat de berichten relevanter zijn voor jou en je interesses, en stellen ons in staat om de effectiviteit van onze advertenties te meten.
    • Analytische cookies verzamelen anonieme gegevens over hoe bezoekers onze site gebruiken en hoe deze presteert, en worden gebruikt om de producten, services en gebruikerservaring te verbeteren.
    • Ondersteuningscookies worden gebruikt om gebruikersactiviteit en mislukte acties bij te houden, zodat we mogelijk over meer gegevens beschikken wanneer we beginnen met het oplossen van uw problemen. Interactieve services zoals chatsupport en tools voor klantfeedback werken niet zonder deze cookies.
  6. Klik op Instellingen opslaan . Deze instellingen zijn alleen van invloed op je GoDaddy Pro -account.