Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Selecteer contactpersonen uit een bestaande lijst

Met GoDaddy Email Marketing kun je een paar contacten tegelijk selecteren of je kunt alle contacten in een lijst selecteren. Hier is hoe:

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
 2. Klik op het tabblad Abonnees bovenaan de pagina.
 3. Kies in het linkerdeelvenster een mailinglijst met de contactpersonen waarnaar je een campagne wilt sturen.
  Kies een mailinglijst
 4. Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Vink het vakje E -mail boven aan de lijst aan om de eerste 30 contactpersonen te selecteren die op de huidige pagina worden weergegeven.
   Vink het vakje E -mail aan

   Nadat je die contactpersonen hebt geselecteerd, krijg je een optie om alles in de lijst te selecteren. Selecteer alles, indien van toepassing.

  • Als je individuele contactpersonen handmatig wilt kiezen, kun je de vakjes naast de namen van contactpersonen in de lijst handmatig aanvinken.
   Controleer individuele contacten

Meer info:


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.