Schakel WordPress -trackbacks en pingbacks uit voor één bericht

Trackbacks en pingbacks zijn methoden om blogs te waarschuwen dat je eraan hebt gekoppeld. Trackbacks en pingbacks kunnen worden uitgeschakeld op afzonderlijke WordPress -pagina's en posts, waardoor SPAM voor opmerkingen kan worden voorkomen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Klik op Posts
  3. Klik op Bewerken voor het bericht dat je wilt wijzigen
  4. Klik op het menu Schermopties in de rechterbovenhoek
  5. Vink het vakje aan naast Discussie
  6. Scroll naar beneden naar de nieuw toegevoegde sectie Discussie
  7. Verwijder het vinkje uit het vakje " Trackbacks en pingbacks toestaan op deze pagina "
  8. Klik op Bijwerken