Schakel standaard beveiligingsinstellingen in of uit

Standaard beveiligingsinstellingen helpen je beschermen tegen identiteitsgerelateerde aanvallen met vooraf geconfigureerde beveiligingsinstellingen. Dit betekent dat alle e-mailgebruikers worden gevraagd om zich te registreren voor meervoudige authenticatie (MFA) met behulp van de Microsoft Authenticator-app . We raden aan om standaard beveiligingsinstellingen te gebruiken, maar je kunt deze instellingen in- of uitschakelen om aan je zakelijke behoeften te voldoen.

Als de standaardbeveiliging is ingeschakeld, moet de e -mail van je organisatie zijn ingesteld op clients die moderne verificatie ondersteunen en die geen IMAP-, SMTP- of POP -mailprotocollen gebruiken. Office 2016 en nieuwer en de Mail -app voor Mac zijn bijvoorbeeld ondersteunde clients.

Vereist: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om de standaard beveiligingsinstellingen te wijzigen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij de Azure -portal . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je geen toegang hebt tot je aanmeldingsmethode, moet je eerst je MFA opnieuw instellen .
  2. Zoek naar Azure Active Directory .
    Zoekbalk met Azure Active Directory
  3. Selecteer onder Beheren Eigenschappen .
    Eigenschappen in het linkervenster
  4. Selecteer Standaardinstellingen voor beveiliging beheren .
    Onderaan de pagina, Standaardinstellingen voor beveiliging beheren
  5. Stel de schakelaar Standaardbeveiliging inschakelen in op Ja . Of zet de schakelaar op Nee en kies een reden voor uitschakelen.
  6. Selecteer Opslaan . Je ziet een bevestiging dat je standaard beveiligingsinstellingen zijn opgeslagen.
    Schakel Standaardbeveiliging inschakelen in op Ja
Verplicht: Als je beleid voor voorwaardelijke toegang al hebt ingeschakeld, moet je dit uitschakelen voordat je de standaardinstellingen voor beveiliging kunt inschakelen. Meld je aan bij je beleid voor voorwaardelijke toegang en selecteer het beleid. Selecteer onder Details Verwijderen en selecteer vervolgens Ja om te bevestigen. Herhaal indien nodig om alle ingeschakelde beleidsregels te verwijderen.