Schakel SMTP -verificatie in

SMTP -verificatie wordt gebruikt om e -mail te verzenden vanaf apps, rapportageservers en multifunctionele apparaten (zoals printers en scanners). We raden aan om SMTP -verificatie alleen in te schakelen voor gebruikersaccounts die dit vereisen, aangezien je standaard Exchange -instellingen veiliger zijn.

Als je standaard beveiligingsinstellingen hebt ingeschakeld, worden deze instellingen automatisch uitgeschakeld door SMTP -verificatie in te schakelen voor je organisatie. Je kunt MFA (multi-factor Authentication) blijven gebruiken met een app-wachtwoord of MFA uitschakelen voor de gebruiker.

Vereist: Je hebt beheerdersmachtigingen nodig om SMTP -verificatie te beheren. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast de gebruiker.
  3. Schuif omlaag naar Accountinformatie en selecteer Geavanceerde instellingen .
    Geavanceerde instellingen
  4. Schakel de schakelaar SMTP -verificatie in.
    Schakelen tussen SMTP -verificatie
  5. Selecteer Doorgaan om te bevestigen dat je SMTP -verificatie wilt inschakelen voor deze gebruiker.

Meer informatie

• Schakel de schakelaar uit om SMTP -verificatie uit te schakelen.
  • Meer informatie over SMTP -verificatie van Microsoft.