Schakel secundaire DNS uit

Schakel secundaire DNS uit voor een domeinnaam. Als je de naamservers van GoDaddy gebruikt, verplaatsen we je domein naar de standaard Premium DNS -naamservers. Als je secundaire DNS uitschakelt, wordt de extra set naamservers verwijderd die momenteel dienst doen als back -up voor je DNS -zonebestand .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Secundaire DNS in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer Uit onder Ingeschakeld om secundaire DNS uit en uit te schakelen.
  6. Klik op Toepassen om je wijzigingen op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stap

• Op zoek naar wat extra DNS -beveiliging? Schakel DNSSEC in nu je secundaire DNS hebt uitgeschakeld.