Schakel secundaire DNS uit

Schakel secundaire DNS uit voor een domeinnaam. Als je GoDaddy -naamservers gebruikt als secundaire naamservers, verplaatsen we je domein naar de standaard Premium DNS -naamservers.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer onder Geavanceerde functies Secundaire DNS .
  5. Selecteer Uitgeschakeld onder Ingeschakeld .
  6. Klik op Toepassen om je wijzigingen op te slaan.

Het kan 24 - 48 uur duren voordat alle DNS -wijzigingen volledig zijn bijgewerkt op wereldwijde netwerken.

Verwante stap

Meer informatie

• Klaar om je eigen website te bouwen? Kijk eens naar onze doe-het-zelf-functies met Website Builder.