Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel root- of beheerderstoegang in tot mijn Gen 3 beheerde of volledig beheerde server

Hier leest u hoe u root- of beheerderstoegang (ook wel sudo of substituut-/supergebruikerstoegang genoemd) tot uw beheerde of volledig beheerde server kunt inschakelen. Mogelijk hebt u dit soort toegang nodig om toepassingen te installeren of om wijzigingen op hoog niveau aan te brengen in uw serverconfiguratie.

Opmerking: als je root -toegang probeert in te schakelen voor een Generation 4 VPS- of Dedicated -server, zijn de stappen anders .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Klik onder Servers , naast het serveraccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik op de serverbeheerpagina op Instellingen .
    klik op instellingen
  4. Klik naast Beheerderstoegang op Wijzigen .
  5. Zorg ervoor dat Toegangsrechten voor de beheerder (root en sudo) inschakelen is geselecteerd.
  6. Klik op Opslaan en klik vervolgens op OK .