Schakel PHPMail -logboekregistratie in Plesk Windows in

Je kunt een script isoleren met PHPMail () door de ingebouwde e-maillogboekfunctie van PHP te gebruiken. Als je vermoedt dat een bepaalde website op je server staat of als je een klein aantal sites hebt, schakel je PHPMail () -logboeken alleen in voor de verdachte site.

1. Meld je aan bij Plesk .
  2. Selecteer Websites en domeinen in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer het domein.
  4. Selecteer PHP -instellingen .
  5. Scrol naar beneden en zoek het vak met de tekst Aanvullende configuratierichtlijnen . Voeg de instructie toe om e -maillogboeken in te schakelen door een absoluut pad naar het logbestand en de bestandsnaam op te geven:
  6. mail.log = c: \ Inetpub \ vhosts \ coolexample.com \ httpdocs \ phpmail.log

Voer je aangepaste pad in het vak Aanvullende configuratierichtlijnen in en klik op Toepassen .

Als PHPMail () wordt gebruikt, wordt er een logboekbestand gemaakt in het opgegeven pad. Je kunt het bestand downloaden of erop klikken in het bestandsbeheer van het domein om het te bekijken.

Waarschuwing: schakel logboekregistratie uit als je klaar bent! Als de PHPMail () -registratie niet wordt gestopt, gaat het door voor onbepaalde tijd en wordt mogelijk de schijfruimte van je server maximaal benut.

Verwante stappen

Meer informatie

• Onze serverexperts kunnen deze stappen tegen betaling uitvoeren. Ga voor meer informatie over onze Expert Services naar ons Expert Service -menu .