Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel over naar GoDaddy Payments in Websites + Marketing

Je hebt een aantal verschillende opties voor betalingsprocessors in je Websites + Marketing -webwinkel. Misschien ben je begonnen met Square, Stripe of PayPal en wil je nu de overstap maken naar GoDaddy Payments . Goede keuze! Met enkele van de laagste transactiekosten die er zijn, is GoDaddy Payments een geweldige manier om snel en veilig betaald te worden. Meer informatie over het gebruik van GoDaddy Payments met je bedrijf.

Bij de meeste GoDaddy -accounts is GoDaddy -betalingen al ingeschakeld, dus je kunt snel beginnen met het accepteren van betalingen via Online Pay Links, Virtual Terminal of je webwinkel. Om je geld direct op je bankrekening te laten storten, hoef je alleen maar je bedrijfs- en bankrekeninggegevens op te geven wanneer hierom wordt gevraagd om het eenmalige instellingsproces te voltooien .

Opmerking: momenteel is GoDaddy Payments alleen beschikbaar voor bedrijven in de VS en Canada.

Waarom zou ik overstappen?

Er zijn tal van redenen om van GoDaddy Payments uw primaire betalingsverwerker te maken, vooral als u een omni-commerce verkoper bent. Hier zijn er een paar:

 • Lage transactiekosten in de branche , of je nu online of persoonlijk betalingen accepteert.
 • Eén geïntegreerde oplossing om betalingen via meerdere kanalen te accepteren . Met één processor kun je transacties verwerken via je webwinkel, virtuele terminal, online betalingslinks, de mobiele GoDaddy -app en persoonlijk - met of zonder een POS -apparaat.
 • Er zijn twee verschillende soorten POS-apparaten beschikbaar (maar niet vereist) voor persoonlijke verkoop. Heb je de extra hardware niet nodig? Je kunt transacties ook rechtstreeks verwerken via de mobiele GoDaddy -app of webbrowser.
 • De GoDaddy Poynt Smart Terminal en GoDaddy Smart Terminal Flex zijn beschikbaar (maar niet verplicht) voor persoonlijke verkoop. Heb je de extra hardware niet nodig? Je kunt transacties ook rechtstreeks via je webbrowser verwerken.
 • Alles op één plek. Met GoDaddy Payments heb je een dashboard om rapporten en transacties te bekijken, online betalingslinks te maken, de virtuele terminal te openen en de instellingen voor je account en de slimme terminal van GoDaddy te beheren.
 • Geen gateway lock-in. Bied klanten de mogelijkheid om samen met GoDaddy Payments te betalen met PayPal of Amazon, zonder extra kosten voor jou als verkoper.

Wat moet ik nog meer als eerste weten?

We zijn blij je te hebben! Maar we willen er ook voor zorgen dat er niet voor verrassingen komt te staan. Als je erover nadenkt om over te stappen op GoDaddy Payments, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

 • Transacties via een vorige betalingsverwerker worden niet overgedragen naar GoDaddy Payments . De transactiegeschiedenis in je Dashboard bevat alleen transacties die zijn verwerkt via GoDaddy Payments. Als je bijvoorbeeld eerder transacties hebt verwerkt met PayPal, verschijnen die transacties in je PayPal -accountgeschiedenis, maar niet in je betalingscentrum.
 • GoDaddy Payments is alleen compatibel met POS -apparaten die zijn gekocht via GoDaddy . GoDaddy Payments heeft twee verschillende soorten POS-apparaten beschikbaar voor persoonlijke verkopers. Of je nu een fysiek bedrijf bent of meer een festivalverkoper voor onderweg, wij hebben een apparaat voor je. GoDaddy Payments heeft de GoDaddy Poynt Smart Terminal en GoDaddy Smart Terminal Flex beschikbaar voor persoonlijke verkopers.

  Als je onlangs POS -hardware hebt gekocht via een ander bedrijf, is dat apparaat niet compatibel met GoDaddy Payments. Het kan zinvol zijn om de overstap te wachten totdat je waar voor je geld hebt!

Hoe verander ik naar BETALINGEN?

Klaar om de overstap te maken? Dit zijn de basisstappen voor het instellen van GoDaddy Payments. Bekijk onze complete handleiding voor het inschakelen van GoDaddy Payments in Websites + Marketing voor een volledige uitleg en videozelfstudie .

Opmerking: heb je je website nog niet gebouwd? Krijg een voorsprong door eerst GoDaddy Payments in te stellen . Je kunt het later aan je website koppelen.
 1. Open het dashboard van je website vanaf je GoDaddy -productpagina .
 2. Selecteer Handel en vervolgens Betaalmethoden .
 3. Selecteer naast BETALINGEN Koppelen .
 4. Volg de aanwijzingen op het scherm om je bedrijfsinformatie in te vullen en een bankrekening te koppelen waarop je betalingen wilt ontvangen.
 5. Geef eventuele aanvullende aangevraagde verificatie op om het registratieproces te voltooien.
 6. Zodra de verificatie is voltooid, wordt je winkel gekoppeld aan GoDaddy Payments en kun je aan de slag.

Meer info: