Schakel opmerkingen over oude berichten in WordPress uit

Je kunt voorkomen dat gebruikers opmerkingen plaatsen op oude WordPress -pagina's en posts, om zo te helpen bij het voorkomen van commentaarspam.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Instellingen > Discussie
  3. Ga naar het gedeelte Overige instellingen voor opmerkingen
  4. Vink het vakje aan naast de regel waarin staat: " Sluit automatisch opmerkingen over artikelen die ouder zijn dan XX dagen"
  5. Wijzig op dezelfde regel de instelling Dag naar het gewenste aantal
  6. Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan .
  7. Nadat je de bovenstaande wijzigingen hebt aangebracht, kunnen gebruikers na het opgegeven aantal dagen geen opmerkingen plaatsen bij pagina's of posts.