Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel moderne verificatie in voor Microsoft Office 2013 op Windows -apparaten

Vanaf oktober 2022 kun je geen verbinding maken met postvakken in Outlook 2013 op Windows -apparaten die basisverificatie gebruiken. Basisverificatie is een verouderde industriestandaard die binnenkort wordt afgeschaft . Het gebruik ervan maakt het eenvoudiger voor aanvallers om gebruikersreferenties vast te leggen, wat het risico vergroot dat die gestolen inloggegevens worden gebruikt voor andere eindpunten of services.

Opmerking: als je een Outlook voor Mac -gebruiker bent, hoef je niets te doen. Outlook voor Mac ondersteunt al moderne verificatie.

Wat moet ik doen?

Aangezien je basisverificatie voor Outlook 2013 niet meer kunt gebruiken, kun je in plaats daarvan een van de volgende dingen doen:

  • Moderne authenticatie inschakelen voor Office 2013 : Moderne authenticatie, of OAuth2.0, is veiliger en ondersteunt meervoudige authenticatie, of MFA, met moderne methoden zoals eenmalige sms-berichten en authenticator-apps. Configureer specifieke registersleutels om moderne verificatie in te schakelen voor Office 2013.
    Opmerking: Our GoDaddy -gidsen Het kan je niet helpen bij het aanbrengen van registerwijzigingen. Zie onze supportverklaring .
  • Upgrade naar Business Professional : Het wordt geleverd met de nieuwste versie van Office -software, dus moderne verificatie is standaard ingeschakeld. Vergelijk e -mailabonnementen .
  • Outlook op het web gebruiken : de toegang wordt niet beïnvloed. Meld je aan bij Outlook op het web .

Meer informatie