Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Mail (iOS)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je e -mail in je inbox ziet, ga je door naar de volgende stap.
  2. Waarschuwing: als er berichten ontbreken na je overgang van Workspace Email naar Microsoft 365, moet je je POP- of IMAP -account nog niet verwijderen. Je kunt nog steeds Exchange toevoegen, maar beide accounts behouden totdat je je berichten hebt hersteld.
  3. Open je iPhone of Instellingen iPad's.
  4. Tik op Mail > Accounts . (Afhankelijk van je iOS -versie moet je mogelijk op Wachtwoorden & accounts tikken.)
    Tik in Mail op Accounts
  5. Tik op Account toevoegen.
    Tik op Accounts in Mail
  6. Tik op Microsoft Exchange.
    Tik in het menu op Microsoft Exchange
  7. Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in. Tik vervolgens op Volgende.
    Voer je e-mailadres en een bedrijfsbeschrijving in en tik op Volgende
  8. Tik op Log in om te bevestigen dat je je Microsoft Exchange-account wilt gebruiken.
    Tik op Log in om je aan te melden bij je Exchange-account
  9. Voer je wachtwoord in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk of School kiezen om door te gaan.)
    Voer je wachtwoord in en tik op Log in

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, word je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

E-mail: Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor je e-mailadres van Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com (dit is verplicht)
    Domein: Dit kun je leeglaten
    Gebruikersnaam: Je e-mailadres voor Microsoft 365

10. Als je beheerder aanmelden met meervoudige authenticatie (MFA, ofwel verificatie in twee stappen) heeft ingeschakeld, moet je je account verifiëren.
  11. Tik op Volgende. Je wordt mogelijk gevraagd om Toestemming namens je organisatie in te schakelen. Hierdoor kunnen Microsoft 365 en de app Mail samen worden gebruikt. Tik op Accepteren.
  12. Tik op Opslaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren en je instellingen hier bijwerken.
    Controleer de instellingen en tik op Bewaren
  13. Dat is alles! Je Microsoft 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts.
    Je Office 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts

Vergelijk je POP/IMAP- en Exchange -accounts. Als je e -mail in Exchange staat, verwijder je de POP-/IMAP -versie van je apparaat.