Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Gmail (Google Pixel)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je e -mail in je inbox ziet, ga je door naar de volgende stap.
  2. Waarschuwing: als er berichten ontbreken na je overgang van Workspace Email naar Microsoft 365, moet je je POP- of IMAP -account nog niet verwijderen. Je kunt nog steeds Exchange toevoegen, maar beide accounts behouden totdat je je berichten hebt hersteld.
  3. Open de Gmail -app van je Google Pixel.
    • Nieuwe gebruikers: voeg een e -mailadres toe .
      Tik op e -mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Selecteer Account en tik op Nog een account toevoegen .
      Tik op account toevoegen
  4. Selecteer Exchange en Microsoft 365 .
    Selecteer Exchange en Microsoft 365
  5. Vul uw Microsoft 365 e-mail en tik op Volgende.
    Tik op account toevoegen
  6. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende .
    Tik op account toevoegen
  7. Als je account klaar is voor gebruik, tik je op Gereed .
    Tik op account toevoegen
  8. Om je inbox te zien, tik je op Breng me naar Gmail . Je kunt je profielinstellingen openen om je weergavenaam of mobiele handtekening bij te werken.
    Tik op account toevoegen

Vergelijk je POP/IMAP- en Exchange -accounts. Als je e -mail in Exchange staat, verwijder je de POP-/IMAP -versie van je apparaat.