Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel meldingen in voor bron- en servicegebeurtenissen voor mijn Gen 4 VPS

Zo kun je e -mailmeldingen inschakelen voor bron- of serviceproblemen met je Gen 4 VPS. Wanneer er zich een gebeurtenis voordoet, sturen we een melding naar het e -mailadres dat is gekoppeld aan je GoDaddy -account.

Opmerking: Deze functie is beschikbaar in alle beheerde of volledig beheerde Gen 4 VPS-accounts en voor zelfbeheerde Gen 4 VPS-klanten die een aankoop hebben gedaan op of na 4 februari 2020.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Servers naast de Gen 4 VPS die je wilt zien Beheren .
  3. In het Dashboard voor de Gen 4 VPS selecteer je Monitoring .
    selecteer het tabblad Monitoring
  4. Selecteer in de sectie E -mailwaarschuwingen beheren op het tabblad Gebruik of Services de schakelaar om meldingen in of uit te schakelen.

Indien ingeschakeld voor items op het tabblad Gebruik , sturen we een e -mail wanneer aan een of meer van deze voorwaarden wordt voldaan:

• Uptime: uitval van 5 minuten of meer
    • CPU/RAM: > 95% gedurende 10 minuten of meer
    • Schijf: > 80% gedurende 10 minuten of meer

Indien ingeschakeld voor Services -items, sturen we een e -mail wanneer er een storing van 5 minuten of langer is.

Meer informatie

Verplicht: Resource- en servicemonitoring worden beheerd door de panopta-agent op je server. Verwijder dit onderdeel niet en zorg ervoor dat u de IP -adressen die door het bewakingssysteem worden gebruikt niet blokkeert.