Schakel het doorsturen van externe e -mail in

Opmerking: we werken aan een oplossing voor een probleem met het doorsturen van e -mails. Als je een fout ziet wanneer je extern doorsturen probeert in te stellen via de stappen in het Dashboard voor e -mail en Office , wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Of volg de stappen op het tabblad Microsoft 365 Defender .

Als veiligheidsmaatregel kun je standaard geen e -mail doorsturen naar externe adressen. Een beheerder moet het doorsturen van externe e -mail inschakelen voordat je Microsoft 365 -e -mail kunt doorsturen naar een ander account. Meer informatie over beheerdersrollen van Microsoft.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheerder > E -mail doorsturen .
    Bewaar een kopie van doorgestuurde e -mail checkbox
  3. Selecteer Doorstuurstatus .
  4. Schakel de schakelaar onder je domeinnaam in.
    Schakelaar voor het doorsturen van externe e -mail is ingeschakeld
  5. Nadat het laden is voltooid, selecteer je Sluiten . Je kunt nu je e -mail doorsturen naar externe adressen.

Ga terug naar deze pagina om het doorsturen van e -mail voor je gebruikers te beheren, inclusief om toe te voegen,Potloodknop bewerken, ofPrullenbak knop een doorstuuradres verwijderen.

Verwante stap

• Maak inboxregels om inkomende berichten automatisch naar een specifieke map te verplaatsen of wijs een belangrijkheidsniveau toe. Lees meer van Microsoft .