Schakel WordPress-foutopsporingsmodus in om fouten weer te geven

WordPress heeft een specifiek foutopsporingssysteem en gestandaardiseerde code voor de core, plug-ins en thema's om het vinden van PHP-fouten te vereenvoudigen. Als je deze foutopsporingsmodus inschakelt, worden PHP-fouten en -waarschuwingen weergegeven. Zo kun je vinden wat er verkeerd gaat met je site.

Vereist: Je hebt het volgende nodig om de volgende stappen te voltooien:
  • Een FTP-client voor toegang tot je sitebestanden. Er zijn veel externe FTP-clients beschikbaar. We raden de FTP-client van FileZilla aan.
  • Een teksteditor om de vereiste wijzigingen aan het bestand aan te brengen. Er zijn veel externe teksteditors beschikbaar. We raden Notepad++ aan. Gebruik geen toepassing voor tekstbewerking, zoals Microsoft Word.

1. Maak verbinding met een FTP-client of gebruik een programma voor bestandsbeheer om wp-config.php voor je website te bewerken.
  2. Wijzig WP_DEBUG van false naar true:

define( 'WP_DEBUG', false );
    Met foutopsporing ingeschakeld:

define( 'WP_DEBUG', true );
  3. Typ het volgende op de volgende regel:
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    foutopsporingsmodus inschakelen
  4. Zodra je de wijzigingen hebt doorgevoerd, sla je het bestand op. Als je FileZilla gebruikt, accepteer dan de overschrijvingswaarschuwing in FileZilla om het bestand te vervangen.
  5. Bezoek je site met je internetbrowser, zodat het logboek voor foutopsporing de fouten kan opslaan.
  6. Open met dezelfde editor het bestand dat je in stap 5 hebt gemaakt: het bestand /wp-content/debug.log.
  7. Bekijk de inhoud van de foutopsporingsgegevens om te zien bij welke plug-in, welk thema of welke configuratieoptie het probleem mogelijk zit.
Waarschuwing: Schakel de foutopsporingsmodus uit als je de problemen hebt opgelost. Een ingeschakelde foutopsporingsmodus kan beveiligingsproblemen veroorzaken voor je site.