Schakel foutopsporingsfouten in WordPress in

Instelling WP_DEBUG naar waar in uw wp-config.php zal het debuggen modus in WordPress. Hierdoor worden alle PHP-fouten, waarschuwingen en mededelingen weergegeven.

Het wordt sterk aanbevolen dat WP_DEBUG en WP_DEBUG_LOG worden ingesteld op waar tijdens de ontwikkeling om fouten op te vangen die anders misschien niet zouden worden weergegeven wanneer ingesteld op false . Dit is vooral handig tijdens de ontwikkeling van aangepaste modules, aangezien de css / js voor de huidige lay-out wordt vernieuwd bij het laden van elke pagina in plaats van in de cache te worden opgeslagen, zoals standaard het geval is.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Bewerk de wp-config.php voor uw website. ( cPanel / Plesk / Web en klassiek / Beheerde WordPress / VPS )
  2. Verandering
    define ('WP_DEBUG', false);
    naar
    define ('WP_DEBUG', true);
  3. Typ op de volgende regel
    define ('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Sla uw wijzigingen op.
  5. Ga met een internetbrowser naar uw site om het foutopsporingslogboek te activeren.
  6. Gebruik de editor van uw hostingaccount , Open /wp-content/debug.log .
  7. Bekijk de inhoud van het foutopsporingslogboek om het probleem te identificeren voor een specifieke plug-in, thema of configuratie-optie die mogelijk een probleem veroorzaakt.

Notitie: Voor Beheerde WordPress Pro plannen, waarbij WP_DEBUG wordt ingesteld op waar zal het CDN (Content Delivery Network) volledig uitschakelen om te helpen bij het oplossen van problemen met de website. U kunt het CDN opnieuw inschakelen door WP_DEBUG in te stellen op false .

Als u klaar bent met de ontwikkeling of het oplossen van problemen, moet u WP_DEBUG en WP_DEBUG_LOG instellen op false en verwijder vervolgens het bestand debug.log.

Laat me zien hoe dit moet