Schakel externe WordPress -opmerkingenverzoeken uit

Je kunt externe opmerkingen voor WordPress uitschakelen. De volgende stappen blokkeren aanvragen voor het bestand wp-comments-post.php die van buiten je WordPress-site komen, wat SPAM voor opmerkingen kan helpen voorkomen.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP
  3. Zoek het .htaccess -bestand
  4. Bewerk het bestand en voeg de volgende code toe:
    RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_METHOD} POST RewriteCond %{REQUEST_URI} .wp-comments-post \ .php* RewriteCond %{HTTP_REFERER} !.* Jedomein.com.* [OF] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^$ RewriteCond (.*) http://%{REMOTE_ADDR}/$ R = 301, L]
  5. Sla het bijgewerkte bestand op en upload het

Nu wordt het moeilijker voor SPAM -bots om opmerkingen te plaatsen op je WordPress -pagina's en berichten.