Schakel een klantondersteuningsformulier in op mijn website in GoDaddy Pro

Je kunt een klantondersteuningsformulier inschakelen op je websites, zodat je klanten rechtstreeks contact met je kunnen opnemen via het WP-admin-dashboard.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op White Label .
    Open instellingen
  4. Navigeer naar Klantondersteuning .
  5. Selecteer Gebruiken als formulier bij verzenden, e-mail die naar mij is verzonden en typ je e-mail in het gedeelte Support e-mail .
  6. Typ een korte begroeting voor je klanten (bijvoorbeeld 'Hoe kunnen we je vandaag helpen?') In het gedeelte Pop- upintroductiebericht. Je klanten zien dit bericht bovenaan het formulier.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Wijzigingen in de White Label -instellingen zijn van invloed op alle websites die deze functie gebruiken.