Schakel de verbeterde kassa voor WooCommerce -winkels uit

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de verbeterde WooCommerce -kassa -ervaring kunt uitschakelen en in plaats daarvan de standaard WooCommerce -kassapagina kunt gebruiken:

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Ga naar Vormgeving en vervolgens naar Aanpassen .
  3. Selecteer vervolgens de optie WooCommerce en vervolgens Kassa .
  4. Je vindt het selectievakje GoDaddy Checkout uitschakelen onderaan het zijmenu. Klik erop om de verbeterde kassa -ervaring uit te schakelen.
  5. Selecteer de knop Publiceren bovenaan de pagina als je klaar bent om de wijzigingen op te slaan.
  6. Als je nog steeds de verbeterde kassa ziet, moet je mogelijk je browsercache wissen en vernieuwen.

Als je de uitgebreide kassa helemaal niet meer wilt gebruiken, kun je deze uitschakelen en verwijderen op dezelfde manier als bij andere extensies:

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Ga naar Plug -ins en vervolgens naar Alle plug -ins .
  3. Zoek de Verbeterde kassa -extensie en klik om deze te deactiveren .
  4. Nadat je het hebt uitgeschakeld, kun je ook klikken om het te verwijderen als je dat wilt.