Schakel de plug-ins van WordPress uit in de database

Volg de stappen hieronder om je plug-ins uit te schakelen vanuit de database. Dit kan handig zijn als je geen toegang hebt tot je WordPress-dashboard.

1. Meld je aan bij phpMyAdmin (cPanel/Plesk/Beheerde WordPress/).

In cPanel-hosting moet je de database selecteren voor je WordPress-site in de linkerkolom voordat je naar de volgende stap gaat.

2. Klik op de tabel wp_options.
  3. Zoek de invoer active_plugins onder de kolom option_name. Je moet mogelijk verder zoeken dan de eerste pagina met invoer.
  4. Klik op de knop Bewerken voor die rij.
  5. Selecteer alle tekst in het veld option_value, kopieer die en plak deze in een teksteditor.
  6. Zodra je de tekst naar een veilige plek hebt gekopieerd, kun je die verwijderen uit phpMyAdmin.
  7. Klik op Ga om de wijziging in te dienen.

Je kunt je plug-ins altijd weer inschakelen door de invoer active_plugins opnieuw te bewerken en te plakken in de tekst die je eerder hebt verwijderd.