E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel de optie 'Weergeven op internet' in

Soms wordt de miniatuurafbeelding van de campagne niet weergegeven op de pagina Campagnes. In plaats van de miniatuurafbeelding zie je deze afbeelding:
Tijdelijke aanduiding voor miniatuur

Om de miniatuurafbeelding te zien, moet je de optie Weergeven op internet inschakelen in de invoegtoepassing Campagne Tweaks.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Bewerken bij de campagne die je wilt gebruiken.
    Klik op de knop meer statistieken
  3. Selecteer Tweaks in het menu Add-ons .
    Klik op Tweaks

De optie Weergeven op web is ingesteld op Verbergen .

Je campagne wordt aangepast

4. Om de weblink op de campagnepagina weer te geven, selecteer je een andere optie, zoals Bovenaan , Onderaan of Beide .
  5. Klik op Wijzigingen opslaan .