Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel de omleiding van de webtoepassing -firewall (WAF) uit

Als iemand je verborgen hosting -IP kent, kan hij of zij de firewall van je webtoepassing (WAF) omzeilen en proberen je website rechtstreeks te openen. Het is niet gebruikelijk of eenvoudig, maar voor extra beveiliging raden we aan alleen HTTP -toegang via je WAF toe te staan. Je kunt de toegang tot je website beperken door een beperking toe te voegen aan je .htaccess -bestand.

Waarschuwing: wacht tot je DNS -wijzigingen volledig zijn verwerkt voordat je de onderstaande instructies volgt. Dit kan tot 24 uur duren nadat je je WAF hebt ingesteld.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer voor Websitebeveiliging en back -ups Alles beheren .
  3. Selecteer Details onder Firewall voor de site die je wilt configureren.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Beveiliging en scrol omlaag naar Firewall -bypass voorkomen .
    Voorkomen dat een firewall wordt omzeild
  6. Selecteer je servertype. Voor Apache -servers voeg je de code toe aan je .htaccess -bestand. Voor NGINX moet je de code toevoegen aan je NGINX -configuratiebestand.

Meer informatie

• Als je IIS gebruikt, verschillen de instructies per versie: IIS 7 en IIS 8 . Je kunt ook proberen om het bestand web.config te gebruiken om bypass te voorkomen.
  • Krijg je een 500 -foutcode na het toevoegen van de regels voor bypasspreventie? Verwijder de regel die verwijst naar IPv6 uit de bypass -preventiecode en kijk of de fout verdwenen is. Het kan enkele minuten duren voordat de 500 -fout is verholpen nadat die regel is verwijderd.