Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel add -on -domeinen in een cPanel -account in op mijn Gen 4 -server

Als je de standaardinstellingen gebruikt om een cPanel -account toe te voegen aan je Generation 4 VPS of Dedicated Server via WHM, kun je geen add -on domeinen toevoegen. Het is eenvoudig om deze instelling te wijzigen, zodat je zoveel add -on -domeinen kunt gebruiken als je wilt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik op WHM starten.
  4. Selecteer op de WHM-hoofdpagina Accountfuncties > Een account wijzigen en selecteer vervolgens het account uit de lijst en klik op Wijzigen. Of ga door met de volgende stap als je maar één account hebt.
  5. In de sectie Bronbeperkingen naast Add-on-domeinen, voer je een getal in om het aantal add-on-domeinen in te stellen voor dit account, of selecteer je Onbeperkt.
  6. Onderaan de pagina Een account wijzigen, klik je op Opslaan.