Schakel add-on-domeinen in een cPanel-account in op mijn Generation 4-server

Wanneer je gebruikmaakt van de standaardinstellingen voor het toevoegen van een cPanel-account aan je Generation 4-server via WHM, kun je geen add-on-domeinen toevoegen. Deze instelling is eenvoudig te wijzigen, zodat je zoveel add-on-domeinen kunt toevoegen als je zelf wilt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik op WHM starten.
  4. Selecteer op de WHM-hoofdpagina Accountfuncties > Een account wijzigen en selecteer vervolgens het account uit de lijst en klik op Wijzigen. Of ga door met de volgende stap als je maar één account hebt.
  5. In de sectie Bronbeperkingen naast Add-on-domeinen, voer je een getal in om het aantal add-on-domeinen in te stellen voor dit account, of selecteer je Onbeperkt.
  6. Onderaan de pagina Een account wijzigen, klik je op Opslaan.