Schakel aangepaste PHP -modules in

Je kunt PHP -modules inschakelen door je PHP -initialisatiebestand bij te werken.

1. Open je websitebestanden met FTP of Bestandsbeheer .
  2. Open je PHP -initialisatiebestand .
  3. Opmerking: het PHP -initialisatiebestand is standaard verborgen in sommige apps voor bestandsbeheer. Als je cPanel of FileZilla gebruikt, zorg er dan voor dat je de optie inschakelt om verborgen bestanden weer te geven als je het bestand niet ziet.
  4. Voeg de volgende regel toe aan je PHP -initialisatiebestand (wijzig module_name in je werkelijke modulenaam):
    extension = module_name .so
    Opmerking: je moet een versie van deze regel toevoegen voor elke module die je wilt inschakelen. Bezoek de PHP -website voor een lijst met PHP -modules.
  5. Sla je wijzigingen op.

Je kunt PHP -modules inschakelen in cPanel zonder dat je bestanden hoeft te bewerken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer onder Software PHP -versie selecteren.
  5. Selecteer het selectievakje voor je gewenste PHP -extensies.

Een succesbericht bevestigt dat je PHP -extensies zijn ingeschakeld. Je kunt PHP -extensies uitschakelen door de juiste selectievakjes uit te schakelen.

Meer informatie

• PHP-instellingen voor mijn hostingaccount wijzigen