Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Scan mijn website voor malware

Verplicht: We rollen onze nieuwe Monitors -ervaring langzaam uit naar alle klanten van Websitebeveiliging. Als je ervaring anders lijkt, ga dan naar het nieuwe proces.

Nadat je websitebeveiliging hebt ingesteld, scannen we je website elke 12 of 24 uur, afhankelijk van de frequentie die je hebt ingesteld. Indien je denkt dat je website momenteel geïnfecteerd is, kun je via Websitebeveiliging nieuwe scan laten uitvoeren.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt scannen.
  3. Selecteer onder Monitoring Details .
  4. Selecteer opnieuw Scannen .
Locatie van de knop Opnieuw scannen
  • Je scan wordt in de wachtrij geplaatst en duurt meestal minder dan 10 minuten. Als Websitebeveiliging problemen ontdekt tijdens de scan, ontvang je een e -mailmelding met de volgende stappen om je site te herstellen.

Verplicht: Als je controledashboard er anders uitziet, volg dan de volgende procedure.

Controleer op malware

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
    2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast de site die je wilt configureren de optie Beheren .
    3. Selecteer onder Monitoring Details .
    4. Je wordt doorverwezen naar de pagina Beveiligingscheck op het controledashboard voor de geselecteerde site. Selecteer Nu controleren om een nieuwe malwarescan op afstand aan te vragen.

Je scan wordt in de wachtrij geplaatst en duurt meestal minder dan 10 minuten. Als Websitebeveiliging problemen ontdekt tijdens de scan, ontvang je een e -mailmelding met de volgende stappen om je site te herstellen.